Instagram Mood board Instagram

Konseptoimme, suunnittelemme ja toteutamme. Olemme täyden palvelun luova toimisto.

Brändin määrittely ja identiteetti

Tarkkaan mietityn ja pieteetillä toteutetun brändi-identiteetin rakentaminen on ensiarvoisen tärkeää, jotta tuotteesi ja yrityksesi löytää paikkansa jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. Vahva, erottuva ja brändisi arvoja hellästi vaaliva visuaalinen identiteetti on tärkeää nyt, mutta tulevaisuudessa se tulee olemaan elinehto yrityksien menestyksen ja kasvun kannalta. 

Luomme ratkaisuja jotka hellästi vaalivat, vahvistavat ja kehittävät brändisi omaa ääntä ja tarinaa. Menestyvä brändi-identiteetti on enemmän kuin pelkkä logo ja slogan; se heijastaa yrityksen arvoja ja resonoi kohdeyleisössä. Strategiaan kuuluu brändiviestin, äänensävyn ja visuaalisen identiteetin kehittäminen, joka on yhtenäinen kaikissa kanavissa.

Konseptit ja kampanjat

Toteuttamamme konseptit ja kampanjat auttavat yrityksiä menestymään. Ymmärrämme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen. Räätälöimme siksi markkinointikampanjamme vastaamaan kunkin asiakkaan yksilöllisiä tarpeita, toiveita ja tavoitteita. Keskittymällä ymmärtämään yrityksen ja kohdeyleisön erityispiirteet, pystymme luomaan kampanjoita, jotka resonoivat ja ohjaavat voimakkaasti ostokäyttäytymistä oikeaan suuntaan. 

Kun tavoitteena on kasvattaa bränditietoisuutta tai yksinkertaisesti lisätä myyntiä, luomme tarpeitasi vastaavan kampanjan, joka tuottaa tuloksia. Analysoimme tilastoja ja tutkimme jatkuvasti kuluttajakäyttäytymistä, tukeaksemme kampanjoiden tehokkuutta. Mood boardin kanssa olet hyvissä ja osaavissa käsissä ja voit luottaa siihen, että kanssamme teet kannattavan sijoituksen yrityksen liiketoimintaan. 

Visuaalinen tarinankerronta

Visuaalista tarinankerrontaa voidaan käyttää monella tapaa brändin rakentamiseen. Se on yksi erittäin tehokas tapa nostaa brändisi kilpailijoiden yläpuolelle. Visuaalisuus vetää puoleensa ja rakentaa mielikuvaa – se on tehokas tapa luoda yhteys asiakkaisiin.

Visuaalisen tarinankerronnan avulla välitetään viesti, joka on sitouttava, mieleenpainuva ja tehokas. Vaikuttavien visuaalisten sisältöjen avulla kerrotaan tarinaa, joka erottuu ja jättää pitkän muistijäljen. 

Visuaalinen tarinankerronta inspiroi, sitouttaa ja herättää tunteita sekä auttaa luomaan kestävän siteen yleisöösi ja varmistamaan, että brändisi muistetaan. Visuaalista tarinaa voidaan kertoa mm. liikkuvan kuvan, still-kuvien tai animaation keinoin.

Lyhytvideot

Pystymuotoiset lyhytvideot ovat tulleet välttämättömiksi sosiaalisen median alustoilla, kuten TikTokissa. Lyhyet videot sopivat erinomaisesti yleisön huomion kiinnittämiseen ja nopean viestin välittämiseen. Olemme erikoistuneet luomaan lyhyitä 9:16-muotoisia videoita, jotka on optimoitu mm. sosiaalisen median alustoille. Ymmärrämme sosiaalisen median alustojen ainutlaatuiset vaatimukset ja luomme videoita, jotka resonoivat kohdeyleisön kanssa. 

Tarjoamme luovia ja kustannustehokkaita ratkaisuja lyhytvideoiden toteutukseen.

Somemarkkinointi

Sosiaalinen media on tärkeä osa minkä tahansa yrityksen markkinointistrategiaa. Sosiaalisen median aallonharjalla pysyminen on erittäin haastavaa ja aikaavievää. Me hoidamme niin brändiviestin, äänensävyn ja visuaalisen identiteetin kehittämisen sekä sometilien manageerauksen, avaimet käteen-periaatteella. 

Ota rennosti yhteyttä, niin katsotaan mitä siitä syntyy.

Maria Linnavirta

Maria Linnavirta

Executive Producer, partner
Yhteydenotot
+358 40 5635 745
maria(at)moodboardi.com

Jukka Rouhuvirta

Jukka Rouhuvirta

Creative Director, partner
Showreel / jukkarouhuvirta.com
+358 40 7440 292
jukka(at)moodboardi.com